Кои сме ние

Нашата дейност обхваща цялата гама от транспортни и спедиторски услуги, познати в спедиторския сектор като: международен контейнерен транспорт (FCL/LCL), автомобилен (комплектен и групажен), въздушен и железопътен транспорт, деконтейнеризация и претоварни операции, митническа обработка на товарите, складиране и митническо складиране, изготвяне на транспортни и митнически документи, консултиране, прогнозиране, карго застраховки и други усуги, свързани с дейността ни.


“Блек Сий Сървиз” ООД  е утвърдено име на местния пазар и е осигурило на фирмата сключването на изгодни договори с водещите световни и български превозвачи, морски линии и агенти, БДЖ, развитие на партньорската и мрежа по света и у нас. Всичко това ни дава възможността да оперираме с различни видове товари: контейнеризирани, конвенционални, извънгабаритни, товари с клас на опасност, акцизни товари, стоки под митнически контрол, дипломатически и личен багаж, превоз на панаирно оборудване и изложбени експонати.


В областта на морския транспорт “Блек Сий Сървиз” ООД  предлага сервиз през пристанища Варна и Бургас, Солун и Пирея, Истанбул и Констанца на всички видове стоки в контейнери и специализирано оборудване - платформи, хладилни и "open top" контейнери, както и групажни контейнерни превози през Варна, Бургас и Солун от и за всички дестинации.


Нашите клиенти могат да се възползват от комплектни и групажни автомобилни превози от и за Европа, Близкия Изток, страни от бившата ОНД и вътрешен транспорт в страната. Превозваме товари със специализирани хладилни автомобили (поддържане на температурен режим) и на стоки с клас на опасност.


Фирмени ценности:
“Блек Сий Сървиз” ООД  изповядва три фирмени ценности:
  • Личното отношение;
  • Позитивната мисловна нагласа;
  • Истинско партньорство
Това са основните принципи в нашата дейност. Всеки един служител на Blackseaservice Ltd. споделя горепосочените ценности и е готов да Ви съдейства, винаги.